Yeşilhisar ve İncesu Devlet Hastanelerinde Gelir Gerçekleştirme ve Tıbbi Atık Konularında Denetleme
05 Temmuz 2019

Yeşilhisar ve İncesu Devlet Hastanelerinin, Gelir Gerçekleştirme ve Tıbbi Atık konularında denetlemeleri yapıldı. 5 Temmuz 2019 tarihinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç başkanlığında yapılan denetlemelere Çevre Birinden Çevre Sorumlusu Güner Tombul, Gelir Gerçekleştirme Birim Sorumlusu Şemsi Bedir ve Songül Doğan katıldılar.

Hastane faturalarının ve tıbbi atıklarının kontrol edildiği denetlemelerde daha sonra hastanelerin diyaliz ünitelerini, yataklı ve acil servisleri ziyaret eden ekip, hastane başhekim ve yöneticilerini tespitleri hakkında bilgilendirdiler.