Haftalık Olağan Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı
07 Ocak 2019

Müdürlüğümüz çalışmalarını değerlendirmek ve haftanın planlamalarını yapmak üzere sağlık idarecilerinin katılımı ile her hafta başı toplantı düzenlenmektedir. Bu haftaki toplantı 07 Ocak 2019 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü Kayseri Bölge Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi’ toplantı salonunda gerçekleşmiştir.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail Kılıç, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Ceylan, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Altıntop ve Başkan Yardımcıları katılmıştır.

Toplantıda; Kayseri Şehir Hastanesine alınacak cihazlar, yapılacak koordinasyon toplantısının hazırlıklıları, Devlet Hastanesi bünyesindeki sağlık kurulunda raporlama işlemlerinin arttırılması, Devlet Hastanesindeki anne otelinin aktif kullanılması, yeni diş ünitlerinin kurulması, açılacak ASM işlemlerinin durumu, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı’nın personel ihtiyacı, ASE ihtiyacı, sigara denetimleri, bağımlılık toplantısı, aşılar ile ilgili değerlendirme,verem haftası etkinlikleri, Göçmen Sağlığı Merkezlerinin denetimleri, yapılacak Görme Engelliler Etkinliği, Öğrenci stajları, Tıbbi atık ücretleri için yapılacak toplantı hazırlıkları ve işleyiş ile ilgili genel durum değerlendirmesi yapılarak Müdürlüğümüz Başkanlıkların haftalık çalışma planları ele alınmıştır.

• kapak yeni.jpg