Hastane Başhekimleriyle Hizmet Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
14 Ekim 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Erşan başkanlığında gerçekleşen toplantıda, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın, Sağlık Hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanımız Dr. Burhan Akın, Personel Hizmetleri Başkanımız Dr. Mustafa Karacaağaç, Destek Hizmetleri Başkanımız Mesut Akdeniz ve ilimiz kamu hastanelerinin yöneticileri hazır bulundular.

Kamu hastaneleri yöneticilerinin çevrimiçi olarak katılım sağladığı toplantıda, hastanelerimizde sunulan sağlık hizmetleri, acil servislerin çalışma düzeni, poliklinik müracaatları, yatan hasta, ameliyat, sezaryen doğum ve tıbbi görüntüleme sayılarıyla, tasarruf tedbirleri konusunda yapılan çalışmalar ele alınarak karşılıklı istişare ve değerlendirmeler yapıldı.

• hastane