Normal Doğum Eylem Planı Tanıtım Toplantısı Ankara’da Gerçekleştirildi
03 Ekim 2024

Normal doğuma yönelik bilinçlendirme faaliyetlerinin yaygınlaştırılması ile normal doğum farkındalığını artırmaya yönelik sağlık okuryazarlığının yaygınlaştırılması adına yapılan çalışmalar kapsamında Bakanlığımızca hazırlanan Normal Doğum Eylem Planı’nın tanıtım toplantısı,  Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde, Sağlık Bakanımız Prof.  Dr. Sayın Kemal Memişoğlu'nun katılımı ile  Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Kongre Merkezinde gerçekleştirildi.

3 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen toplantıya ilimizi temsilen, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Dursun, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Halil Kafadar, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İsmail Altıntop, Kayseri Şehir Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Doç. Dr. Hüseyin Aksoy ve Ebe Cennet Zehra Gözhamam katılım sağladılar.

• ankaa
  • ankaraa