Evde Sağlık Hizmetleri İl Yürütme Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi
25 Temmuz 2024

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörlüğü tarafından organize edilen “Evde Sağlık Hizmetleri İl Yürütme Komisyon Toplantısı”, 25 Temmuz 2024 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan başkanlığında, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcımız Levent Kaşikan, İl Ambulans Servisi Başhekimiz Uzm. Dr. Mehmet Biçer ve ilgili birim sorumluları katımıyla gerçekleşen toplantı, Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinatörü Dr. Abdullah Hadi Gürbüz’ün Evde Sağlık Hizmetleri hakkındaki genel bilgilendirme sunumu başladı.

Sunumun ardından gündem maddeleri görüşülmesi ile devam eden toplantıda, mevcut personel ve araç sayısı ile kayıtlı hasta sayısı ve ziyaret sayıları değerlendirilerek, sahada karşılaşılan olası aksaklıklara yönelik çözüm noktasında istişarelerde bulunuldu.

• evde sağlık