Pınarbaşı İlçesinde Sunulan Sağlık Hizmetleri Yerinde Değerlendirildi
24 Temmuz 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanımız Dr. Ahmet Özyalçın, Sağlık hizmetleri Başkanımız Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcımız Uzm. Dr. Seçkin Özsaydı, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılarımız Levent Kaşikan, Mustafa Uğuz, İl Kalite Koordinatörü Metin Atik ve ilgili birim sorumlularıyla Pınarbaşı'nda sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

19 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleşen ziyaret kapsamında, Pınarbaşı Devlet Hastanesi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezinde değerlendirmelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Erşan, önümüzdeki süreçte ilçeye kazandırılması planlan sağlık kompleksinin inşaatını da yerinde görerek incelemelerde bulundu. Ziyaretleri sırasında hizmet sunum alanlarını dolaşarak görevi başındaki personelin istek ve önerilerini dinleyen Erşan, hastanede tedavi gören hastalara da geçmiş olsun temennilerini iletti.

İl Sağlık Müdürümüz Erşan'ın saha ziyaretleri sırasında, müdürlük ekiplerimiz de ilçedeki sağlık tesislerini yerinde görerek, kullanılan tıbbi cihazlar, resmi dokümanlar, hasta istatistikleri, bebek – gebe izlem sayıları, kanser tarama sayıları ve hizmet sunum alanları hakkında  değerlendirme raporunu hazırladılar. Günün sonunda hazırlanan rapor, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan başkanlığında gerçekleşen toplantıda incelenerek, sağlık tesislerinin ihtiyaç ve gereksinimleri hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantının sonunda konuşan İl Sağlık Müdürümüz Erşan, Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Funda Kıranatlıoğlu ve ilçedeki sağlık çalışanlarına gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

• pınarbaşı