Şehit Dr. Ekrem Karakaya Dualarla Anıldı
06 Temmuz 2024

Görevi başında uğradığı silahlı saldırı sonucu 6 Temmuz 2022 tarihinde yaşamını yitiren Dr. Ekrem Karakaya, vefatının ikinci yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Kayseri İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan, Kamu Hastaneleri Başkan Yardımcımız Dr. Yusuf Doğan, Develi Dr. Ekrem Karakaya Devlet Hastanesi Başhekimi, Op. Dr. Fatih Demir, hastane yönetimi, Şehidimizin ailesi ve sevenlerinin katıldığı anma töreninde, mezarına çiçekler bırakılan şehidimiz, dualarla  anıldı.

Anma töreninin ardından konuşan İl Sağlık Müdürümüz Erşan, "Menfur bir saldırı sonucu kaybettiğimiz Ekrem kardeşimizi anmak adına bugun burada bir araya geldik. Elim olayın üzerinden  2 yıl geçti. Acısı hala yüreğimizde, kendisini rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin. Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi.