Yenidoğan Canlandırma Programı Uygulayıcı Eğitimi Sertifika Töreni
31 Ocak 2019

28 Ocak 2019 tarihinde başlayan “Yenidoğan Canlandırma Programı Uygulayıcı Eğitimi”  30 Ocak 2019 tarihinde düzenlenen sertifika töreni ile son buldu. Üç gün süren eğitimin sonunda yapılan sınav sonucu, başarılı olan katılımcılara sertifikaları Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan Akın ve eğitmenler tarafından verildi.

Sertifika töreninde konuşan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın; Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığının hizmet için kursları başarıyla sürdürdüğünü belirterek “3 günlük süren bu yoğun programa kamu hastanelerimizden, üniversitelerimizden ve özel hastanelerimizden kursiyerler katıldı. İnşallah burada yenilediğimiz bilgileri çalışma hayatında da kullanacağız. Gönül ister ki böyle bir vaka ile karşılaşmayalım ama çalışma hayatımızın olmazsa olmazı olan bu hasta grubu ile de karşılaşacağız. Kursta edinmiş olduğunuz bilgilerin önümüzdeki çalışma günlerinde sizlere güzel bir yol göstermesini temenni ediyor, görev alan eğitimcilerimize başkanlığımız nezlinde çalışan uzman arkadaşlarımıza ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

• KAPAK11.jpg