İlçe Hastaneleri, İdari ve Mali Hizmetler Değerlendirme Toplantısı
28 Ağustos 2019

28 Ağustos 2019 tarihinde Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda “İlçe Hastaneleri İdari ve Mali Hizmetler Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda; Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Salep, Birim Uzmanları, İlçe Hastaneleri İdari ve Mali Hizmetler Müdürleri hazır bulundu.

Toplantıda, insan merkezli ve vicdanın önde olduğu bir iş yaptıklarını dile getiren İl Sağlık Müdürü Benli; “Şu ana kadar ekip olarak yapmış olduğumuz çalışmalar hakikaten takdir edilecek noktada. Elbette eksiklerimiz olabilir. Bunları tamamlamak adına elimizden gelen gayreti göstermeliyiz. İnsan merkezli ve vicdanımızın önde olduğu bir iş yapıyoruz. Sizlerde idareciler olarak ilçelerdeki temsilcilerimizsiniz. Biz bir ekibiz, bu konuda hepinize inancım tamdır. Verilen hizmetin kalitesini arttırmak adına ne gerekiyorsa her türlü konuda bizlere ulaşabilirsiniz. Ben ve ekibim 7/24 iletişime açığız. Göstermiş olduğunuz gayretten dolayı hepinize tekrar teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlçe hastanelerinin mali durum ve personel planlamasının değerlendirildiği toplantı, karşılıklı istişarelerle son buldu.

• DSC_0089.JPG
  • DSC_0090.JPG