Kayseri Şehir Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı
11 Haziran 2019

11 Haziran 2019 tarihinde Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda “Kayseri Şehir Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı” yapıldı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, Başkan Yardımcıları, Kayseri Şehir Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü, Destek Kalite Müdürü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve yardımcıları katıldı.

Kayseri Şehir Hastanesi aylık mali durum değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda, mali durum tabloları üzerinde süreçteki planlamalar istişare edildi.

• kapak.jpg
  • sehır hastanesi mali degerl..jpg