Faturalandırma ve USS Veri Gönderim Eğitimi
23 Mayıs 2019

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Gelir Gerçekleştirme Birimi ve Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı Bilgi İşlem Birimi tarafından veri aktarımları ve muhasebeleştirme konulu eğitim verildi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı Başkan Yardımcısı Uzman Dr. Mustafa Karaağaç başkanlığında gerçekleşen eğitimde, Gelir Gerçekleşme Birim Sorumlusu Şemsi Bedir; SGK Ödemeleri, Faturalandırmada Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar ve Muhasebeleştirme konularında bilgiler verdi. Bilgi İşlem Birim Uzmanı Emre Alkaya’nında Medula, USS, KDS ve E-Nabız Sistemlerindeki Veri Aktarımları hakkında bilgiler verdiği eğitim katılımcıların sorularını yanıtlanması ile son buldu.

Kayseri Devlet Hastanesi GETAT Merkezi toplantı salonunda yapılan eğitime, İlimizde hizmet veren kamu hastanelerinin idari mali işler müdürleri ile faturalama ve bilgi işlem sorumluları katıldılar.

• DSC_6035.JPG
  • DSC_6037.JPG