İncesu’da Sunulan Sağlık Hizmetleri Değerlendirildi
03 Mayıs 2024

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mehmet Erşan; beraberindeki Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr. Cengiz Çavumirza, Personel Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç, Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Sadi Tacettinoğlu, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Levent Kaşikan, İl Ambulans Servisi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Biçer ve ilgili birimlerin personeliyle, İncesu ilçesinde sunulan sağlık hizmetlerini yerinde değerlendirdi.

Ziyaretlerine İncesu Kaymakamı Mustafa Çolak’ı ziyaret ederek başlayan İl Sağlık Müdürümüz Erşan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından sırasıyla 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, İncesu Devlet Hastanesi ve İncesu Aile Sağlığı Merkezlerine ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında hizmet sunum alanlarını dolaşarak görevi başındaki personele kolaylıklar dileyen Erşan, hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerini iletti.

İlçedeki ziyaretlerinin ardından müdürlük ekiplerimizin sağlık tesislerini inceleyerek hazırladıkları raporu değerlendiren Erşan, ilçenin ihtiyaç ve gereksinimleri hakkında istişarelerde bulundu.

• incesu