Nuh Naci Yazgan Üniversitesinden İl Sağlık Müdürü Benli’ye “Sağlık Turizmi” Ziyareti
02 Temmuz 2019

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cem Abdulkadir Gürgan, Başhekim Dr. Hasan Murat Aydoğdu ve Hastane Müdürü Samed Agah Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette geçtiğimiz hafta Kayseri’de İlk kez düzenlenen Sağlık Turizmi Çalıştayı hakkında değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Gürgan, yapılan sağlık turizmi çalışmalarında yer alarak katkıda bulunmak istediklerini ifade ederek, sağlık turizmi çalışmalarının her aşamasında İl Sağlık Müdürlüğü ile ortak çalışma yapmak istediklerini belirtti.

İl Sağlık Müdürü Benli’ye ziyaret sırasında, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Ceylan, Başkan Yardımcısı Dr. Özlem Ulutabanca, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik ve İl Sağlık Müdürlüğü Turizm Birimi sorumlusu Kadriye Bıyıklı eşlik ettiler.

• DSC_0429.JPG
  • DSC_0427.JPG