Kayseri Şehir Hastanesi Böbrek Nakli Merkezi İle İlgili Toplantı Gerçekleştirildi
29 Mart 2019

Kayseri Şehir Hastanesi bünyesinde kurulması planlanan Böbrek Nakil Merkezi ile ilgili Başhekimlik Makamı’nda 29 Mart 2019 tarihinde toplantı yapıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında gerçekleşen toplantıya; Kamu Hastaneleri Hizmet Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Başhekim Yardımcısı Dr. Abdullah Gür, Op.Dr. Halit Baykan, D
r. Soner Kılıç, Şehir Hastanesi Genel Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tamer Ertan, Üroloji Kliniği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mert Ali Karadağ Üroloji Uzmanı Op. Dr. Yüksel Yeşil, Patoloji Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice Karaman Bozkurt, Genetik Bölümünden Uzm.Dr. Aslıhan Kiraz katıldı.

Toplantıda; kurulması planlanan ünitenin yeri, doku tiplendirmesi ve immunoloji desteği alınacak laboratuvar, ünitenin karşılaması gereken özellikleri ile ilgili ayrıntılı değerlendirme yapıldı.2019 senesi içinde ivedilikle böbrek nakil merkezi’nin açılması için gerekli şartların yerine getirilmesi konusunda mutabakat sağlandı.

• a906f165-d76e-48a9-994d-65f8ed505b71.jpg
  • a0e473bc-cb5d-4267-80fc-6042a2e677c7.jpg