Evde Bakım Hizmeti Alan Hastalar Yaşlılar Haftasında Ziyaret Edildi
22 Mart 2019

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı’na bağlı Evde Sağlık Hizmetleri İl Koordinasyon Birimi tarafından 18-24 Mart 2019 “Yaşlılar Haftası” münasebetiyle bazı hastalarımız evlerinde ziyaret edildi.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç beraberinde Evde Sağlık Hizmetleri Birimi Koordinasyon Sorumlusu Dr. Şamil Elbeg, Ebe Gönül Gebeş ve Şoför Hakan Düşgün yatağa bağımlı olarak yaşamakta olan 3 hastayı evlerinde ziyaret ederek pansuman ve enjeksiyon tedavilerini yaptılar.

Ziyaretler sırasında hasta ve hasta yakınlarının taleplerini yerinde dinleyen Dr. Karaağaç ve beraberindekiler; halkımızın evde sağlık hizmetlerinden ne kadar memnun olduğunu ve her gelen ekibe ne kadar çok hayır duası ettiklerini, bizzat yerinde gördüklerini, halkımıza daha güzel,  daha nitelikli sağlık hizmeti verebilmenin gururu ve mutluluğu ile görevlerinde  standartların  yükseltilmesini hedeflediklerini belirttiler.