Yapımı Devam Eden Yahyalı ve Bünyan Devlet Hastanelerinde Sona Gelindi

Güncelleme Tarihi: 05/03/2020

Kayseri’de yapımı devam eden 75 yataklı Yahyalı Devlet Hastanesi ve 75 yataklı Bünyan Devlet Hastanesi'nin, ihtiyaç tespiti ve tıbbi cihaz envanter alımlarına yönelik hazırlanan “Hastanelerdeki Mevcut Cihazlar ve İhtiyaç Duyulan Cihazlar” sunumu, 3 Mart 2020 tarihinde yapıldı.

Kayseri Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın başkanlığında gerçekleşen sunumda, Başkan Yardımcıları Op. Dr. Reşat Kaya, Uzm. Dr. Mustafa Karaağaç, Yahyalı Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Yasemin Doğan, Bünyan Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır ve Hastanelerin İdari Mali Hizmet Müdürleri hazır bulundular.

Yüksek Biyomedikal Mühendisi Emre Çelikzencir, Biyomedikal Mühendisi Kübra Tekşin ve Uzman Reşat Kök'ün sunum eşliğinde, tıbbı cihaz envanter alımı ve ihtiyaç tespitlerinde dikkat edilmesi gerekilen hususlarla ilgili bilgiler aktardığı toplantı, komisyon üyelerince yapılan genel değerlendirmenin ardından sona erdi.

• 1e14c4a7-dc9f-483c-bc47-9d63e689c2bb.jpg