Kanser Danışma Kurulu Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 27/02/2020

Sağlık Bakanlığı‘nın direktifleri doğrultusunda her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Kanser Danışma Kurulu Toplantısıi’ 27 Şubat 2020 tarihinde Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlendi.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail Kılıç başkanlığında gerçekleşen toplantıya Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Ahmet Güney, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. İnsu Yılmaz ve sağlık yöneticileri katıldı.

Eğitimde, Uzm. Dr. Mebrure Beyza Gökçek, "Kanser Bildirimi ve Kanser Kayıt Merkezleri Yönetmeliği, İl Dışı Veri Kaydı, Kanser Kayıtçılığında Özetleme" konuları hakkında birçok bilgiyi katılımcılarla paylaştı.

İlimiz kamu ve özel hastaneleri kanser kayıt birimi elemanlarının katılım sağladığı toplantı, önerilerin karşılıklı olarak soru-cevap şeklinde görüşülmesi ile son buldu.