Kayseri Şehir Hastanesi ‘İşletme Dönemi 7. Koordinasyon Toplantısı’ Yapıldı

Güncelleme Tarihi: 12/02/2020

Kayseri Şehir Hastanesi ‘İşletme Dönemi 7. Koordinasyon Toplantısı’ 12 Şubat 2020 tarihinde Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’nin başkanlığını yaptığı toplantıya, Sağlık Bakanlığı Yatırım İzleme Daire Başkanlığı’ndan Mustafa Sakarya, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ve Şehir Hastanesi şirket yöneticileri katılım sağladılar.

Kayseri Şehir Hastanesi’nin hizmet sürecine ilişkin sunumlarla başlayan toplantıda, işleyişi, sağlık hizmetlerinin sunumu ve kalitesini arttırmaya yönelik birçok konu hakkında genel değerlendirme yapıldı. Ayrıca Kayseri Şehir Hastanesinde sunulan sağlık hizmetlerinin aksamadan kaliteli ve hızlı bir şekilde devam etmesi için önleyici kararlar alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.