Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği’den (PARHAD) İl Sağlık Müdürü Benli’ye Ziyaret

Güncelleme Tarihi: 23/12/2019

Kuruluş amacı; Hastane Öncesi Acil Tıp sistemi ve profesyonellerinin temsilcisi olarak, Acil Sağlık Hizmetlerinde bilim, akıl ve tecrübe değerleri ile güç birliği oluşturmak suretiyle ülkesine ve tüm insanlığa hizmet etmek olan PARHAD (Paramedik ve Hastane Öncesi Acil Tıp Derneği) üyeleri, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli’yi makamında ziyaret etti.

Dünya Paramedik Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleşen ziyarette, PARHAD Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Erol, yönetim kurulu üyeleri Bilal İncedağ, Ahmet Çaylan ve Muzaffer Korkmaz hazır bulundular. Dernek faaliyetleri hakkında Benli’ye kısa bir sunum yapan Erol;’’ Yapmış olduğumuz çalışmalarda her zaman yanımızda olduğunuzu gösterdiniz, destek ve yardımlarınız için tüm arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum. 27 Aralık günü düzenleyeceğimiz birlik ve beraberlik gecemize teşrifleriniz de bizleri onurlandıracaktır’’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Benli; “Son derece yoğun bir tempo içinde gece gündüz demeden çalışan tüm Paramedikleri şahsınızda kutluyor, başarılar diliyorum. Birlik beraberlik gecesinde de olmaktan büyük mutluluk duyacağım’’ dedi.

• 5f5b79b9-fcf4-4087-9545-863f80c15a98.jpg