Benli; ‘Sağlık Hizmetlerinin Sunumunda En Önemli Kaynağımız Çalışan Personelimizdir’

Güncelleme Tarihi: 21/10/2019

İlimiz kamu hastanelerinde görev yapan çeşitli ünvanlardaki personelin planlanmasına yönelik genel değerlendirme toplantısı, 18 Ekim 2019 tarihinde müdürlüğümüz toplantı salonunda yapıldı.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında, Personel ve Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Salep, birim uzmanları ve ilimizde hizmet veren kamu hastanelerinin idari ve mali hizmetleri müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, sağlık ve idari personelinin, etkin ve verimli çalıştırılmasına yönelik genel değerlendirmelerde bulunuldu.

Toplantının sonunda açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Benli; Sağlık hizmetleri sunumundaki en önemli kaynaklardan birisinin çalışan personel olduğuna değinerek, “Vatandaşlarımızın ilimizde verilen sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanması adına ekibimle beraber yoğun çaba gösteriyoruz. Bu toplantılardaki amacımız, sağlık hizmetlerinin sunumuna etki eden her noktayı istişare ederek en doğru çözümü bulmak. Bugün de, sağlık hizmetleri sunumundaki en önemli kaynaklardan biri olan sağlık çalışanlarımızın görev yerleri ve verimlilikleri hakkında hastane müdürlerimizle çeşitli istişarelerde bulunduk. Her şey Kayseri’miz için” dedi.

• 11436add-8ef3-4baf-8ea6-9c5b0bf2692f.jpg