Kayseri Devlet Hastanesi’nde Sürekli İşçi Olarak Görev Yapan Personelimize “Disiplin Mevzuatı Eğitimi”

Güncelleme Tarihi: 17/10/2019

İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından, Kayseri Devlet Hastanesi’nde sürekli işçi olarak görev yapan personelimize “Disiplin Mevzuatı Eğitimi” verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Salep’in “Disiplin Mevzuatı (Sürekli İşçi-696)” başlıklı sunumu ve konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaştığı eğitim, Personel Hizmetlerinde görevli Uzmanlar Mustafa Baytürk, Mustafa Kızılaslan, Onur Karakaş ve Hürü Macit Tamer’in ilgili konulardaki sunumu ile devam etti.

17 Ekim 2019 tarihinde Kayseri Devlet Hastanesi 5. Blok Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitime, Kayseri Devlet Hastanesi Mali İşler Müdür Yardımcısı Adil Karakuş,  İdari İşler Müdür Yardımcısı Tamer Kafasıbüyük, Emel Mehmet Tarman Kadın Doğum ve Çocuk Kliniği Birim Sorumlusu Ömer Yıldız katılım sağladı.

Çok sayıda sürekli işçi personelimizin katılımı ile oldukça verimli geçen “Disiplin Mevzuatı Eğitimi”, soruların cevaplanması ve istişare ile son buldu.