Kayseri Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde Sürekli İşçi Olarak Görev Yapan Personelimize “Disiplin Mevzuatı Eğitimi”

Güncelleme Tarihi: 03/10/2019

İl Sağlık Müdürlüğü Personel ve Destek Hizmetleri Başkanlığı tarafından, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde sürekli işçi olarak görev yapan personelimize “Disiplin Mevzuatı Eğitimi” verildi.

İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetlerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Salep’ in “Disiplin Mevzuatı (Sürekli İşçi-696)” başlıklı sunumu ve konuyla ilgili değerlendirmelerini paylaştığı eğitim, Personel Hizmetlerinde görevli Uzmanlar Mustafa Baytürk, Mustafa Kızılaslan, Onur Karakaş ve Hürü Macit Tamer’in ilgili konulardaki sunumu ile devam etti.

03 Ekim 2019 tarihinde Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen eğitime, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Namık Kemal Çakıcı, Sağlık Hizmetleri Müdürü Feride Özkan, Müdür Yardımcıları Yunus Işın, Abdurrahman Kubilay, Özgül Çolak katılım sağladı.

Çok sayıda sürekli işçi personelimizin katılımı ile oldukça verimli geçen “Disiplin Mevzuatı Eğitimi” soruların cevaplanması ve istişare ile son buldu.

• DSC03938.JPG
  • DSC03950.JPG