Pınarbaşı Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Merkezi Tescil İşlemleri

Güncelleme Tarihi: 12/01/2019

Pınarbaşı Devlet Hastanesinde açılması planlanan palyatif bakım merkezinin tescil işlemi için oluşturulan komisyon, Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne ziyaret gerçekleştirdi.

Sağlık hizmetleri Başkanı Uzm.Dr. Ahmet Ceylan başkanlığında gerçekleştirilen kontroller de başkanımıza Sağlık hizmetleri başkan yardımcısı Dr. Özlem Ulutabanca, Sağlık Hizmetleri İzleme Değerlendirme ve Denetim Birim Sorumlusu Şube Müdürü Ahmet Yerli, Kayseri Şehir Hastanesi'nden Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Elmas Kara, Sağlık Hizmetleri İzleme Değerlendirme ve Denetim Birim personeli Saniye Ceyhan ve Buket başol eşlik etmişlerdir.

Palyatif bakım hizmetlerinin uygulama usul ve esasları hakkında yönerge gereği gerçekleştirilen denetimler sonucunda tescil işlemi gerçekleştirilmiştir.

• a01d18a7-eadd-4464-bf78-8acc5745ce9a.jpg