Bünyan ve Pınarbaşı Devlet Hastanelerine Ziyaret

Güncelleme Tarihi: 26/12/2018

Müdürlüğümüz Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın ve Başkan Yardımcısı Uz. Dr. Mustafa Karaağaç tarafından Bünyan Devlet Hastanesi ziyaret edilerek değerlendirmelerde bulunuldu.

Bünyan Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Nuri Çakır ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrasında Kayseri Ceza İnfaz Kurumları Semt Polikliniği ziyaret edilerek sağlık çalışanlarından bilgi alındı.

Ardından arsa tahsisi yapılan ve temel atma çalışmaları başlayan yeni Bünyan Devlet Hastanesi'nin inşaatı yerinde kontrol edilerek inşaat yetkililerinden süreç ile ilgili detaylı bilgi alındı.

Sonrasında Pınarbaşı Devlet Hastanesi’ne geçen ekip; Hastane Başhekimi Uzm.  Dr. Ali Fatih Kısaarslan ve Hastane Müdürlerinden hastane hakkında bilgi alındı. Yeni açılan 4 yataklı birinci basamak yoğun bakım ünitesi ve açılması planlanan 4 yataklı palyatif servisini yerinde inceleyen Dr. Ahmet Özyalçın; tedavileri süren hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Dr. Özyalçın ziyaret sonrası “halkımıza etkin ve verimli bir sağlık hizmeti sunumu için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dedi.

• Bunyan kapak.jpg
  • thumbnail_20181225_110917.jpg