Kayseri Şehir Hastanesinde Genel Değerlendirme Toplantısı

Güncelleme Tarihi: 12/12/2018

Kamu Özel işbirliği sistemi işleyişi ile sürdürülen Kayseri Şehir Hastanesinde; Hastane çalışmaları ve işleyişini değerlendirmek, yeni bakış açıları kazandırarak çözüm önerileri üretmek üzere 12 Aralık 2018 tarihinde Kayseri Şehir Hastanesi vip salonda genel değerlendirme toplantısı;  İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıya; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Başhekim Yardımcıları, Hastane Müdür ve Müdür yardımcıları katıldı.

Kayseri Şehir Hastanesinde görevli Başhekim Yardımcıları ile  Müdür ve Müdür Yardımcıları Birimleri ile ilgili sunum gerçekleştirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Çarşamba günleri düzenli olarak Kayseri Şehir Hastanesinde yapılması planlanan toplantıda hizmet süreci değerlendirildi. Ayrıca sağlık hizmetlerinin sunumu ve kalitesini arttırmaya yönelik faaliyetler hakkında da  istişarelerde bulunularak ileriye dönük planlamalar yapıldı.

• bdc229bc-cb43-468d-9a44-740c49a88e36.jpg
  • 1fcf6bf3-3a2c-4dae-8dc0-862d62ea70b1.jpg